masszazsvarazskucko

„A játék, amivel képes vagy megváltoztatni az életed!”

A játék bemutatása:

transzformacios jatek 1„A Transzformáció Társasjáték segítségével szórakozva érthetjük meg és alakíthatjuk át azt, ahogyan életünket „játsszuk”. Rátekinthetünk életünkre és szerzett tapasztalatainkra, megtudhatjuk, hogyan reagálunk, és azt is, hogy saját fejlődésünk érdekében hogyan használhatjuk a megszerzett felismeréseket. A játék folyamán egyre inkább tudatára ébredünk saját erőinknek és olyan fontos leckéket kapunk, amelyek elmélyíthetik tudásunkat arról, hogyan működünk fizikai, érzelmi, értelmi és szellemi szintjeinken. A Transzformáció Társasjáték hatékony interaktív eszköz lehet egyének és csoportok problémáinak megoldásához és kívánt céljaik eléréséhez.

A játék jelenlegi életünkhöz új perspektívákat nyújtva segít bennünket régi hiedelmeink és beállítottságaink tisztázásában, reakcióink rögzült mintáinak átalakításában.

A Transzformáció Társasjáték előhívja kreativitásunkat, ráébreszt saját erőnkre és lehetőségeinkre. A játék olyan serkentő és információkban gazdag közeget teremt, amely nyitottságra, együttműködésre és élményeink megosztására bátorít. Tükrözi életutunkat, és megvilágítja növekvő erőnket. A játék egyértelműen visszajelző, hogyan használjuk intuícióinkat és szabad akaratunkat. Segít abban, hogy pontosan meghatározhassuk, mi fontos és előbbre való, hogy megtaláljuk a bennünk lévő értékes erőforrásokat és építhessünk rájuk.

transzformacios jatek 2A Transzformáció Társasjáték során új dimenziókat fedezhetünk fel, és nagyobb megértéssel, könnyebben hagyjuk, hogy változások történjenek az életünkben. A játék olyan sokoldalú eszköz, amely különböző szinteken nyújthat élményt, és széles körben alkalmazható.”

A játék egy benned megfogalmazott, központi, személyes kérdés / célkitűzés köré épül. Ezzel kezdünk. Ezt fogod megfogalmazni, hiszen ez lesz a nap vezérfonala. Ezt tartod mindig szem előtt és a szerzett tapasztalatok tisztánlátást, megértést, visszajelzést adnak, és új irányokat mutatnak. A játék olyan mélységig vezet be célkitűzéseidbe és ad választ kérdésed lényegére, amennyire készen állsz azok megtapasztalására.

transzformacios jatek 3A játék komplexitását mutatja, hogy minden síkkal dolgozik: fizikai, érzelmi, értelmi és szellemi síkon/szinten. Így pontos útmutatást vagy éppen szembesítést kapsz, hogy az egyes szinteken a megrekedésed miért van, mi az oka annak, hogy még mindig ott tartasz, ahol. „A Tudatosítás zsetonok kulcsszavai segítik a fejlődésedet és tudásodat. A Visszatartó Erő kártyák megmutatják, hogy milyen elemeid gátolnak személyes kérdésed / célkitűzésed megoldásában, valamennyi szinteden. A Felismerés kártyák olyan lépéseket ajánlanak, amelyek céljaid megvalósításához segíthetnek. Az Angyal kártyák olyan spirituális minőséget képviselnek, amelyek segítenek átalakulási folyamatodban. A Személyes Tudattalan borítékban maradt kártyák lényeges, még megvalósulatlan lehetőségeket mutatnak meg: énednek azon oldalait, amelyeket még nem tudatosítottál és építettél be életedbe.” És az Univerzum sem hagy magadra, üzenetével támogat az utadon. A játék végén pedig, ha szeretnél útmutatást kaphatsz a „hogyan tovább?” kérdésedre is.

Mikor ajánljuk számodra ezt a Társasjátékot?

- ha már egy ideje dolgozol önMAGadon, és vagy megerősítést szeretnél, vagy elbizonytalanodtál a hogyan tovább kérdést illetően,

- ha válaszút elé érkeztél az életedben és szeretnéd tudni, mit súg a belső hangod,

- vagy ha egyszerűen csak szeretnéd jól érezni magad.

Mit hozz magaddal?

- egy füzetet, hogy fel tudd írni a különböző üzeneteket, melyeket a játék során kapsz a különböző szinteken,

- jókedvet, nyitottságot,

- egy könnyű ebédről gondoskodj kérlek, mert hosszú lesz a nap, jól fog esni ebédidőben néhány falat.

Mi az amit tőlünk kapsz?

- egy felejthetetlen napot, sok sok felismerést,

- egy olyan környezetet, melyben könnyen megy majd a felengedés, a lazulás,

- teát, vizet és némi rágcsálni valót a nap folyamán,

- valamint a játék végén egy 45 perces ingyenes konzultációs lehetőséget, ahol átnézzük négyszemközt a játék során kapott üzeneteket, értelmezzük őket közösen (ezt az időpontot majd egyeztetjük egymással).

Mit kell tudni a társasjáték napjáról?

- az adott napon 4 fő vesz részt,

- a játék időtartama és így az együtt töltött idő függ a résztvevők számától, kb. fejenként 1,5-2 órát mindenképpen szánj rá, hogy ne kelljen sietned, legyen idő a felismerésekre,

- a részvételi díj: 6.000 Ft

Ha felkeltette a kíváncsiságodat, ha a fentiek olvasása elindított benned egy érzést, hogy itt a helyed velünk, akkor várunk nagy szeretettel Nagymaroson, a Lélekmosoly Varázskuckóban (ha nem látsz éppen meghirdetett időpontot az Eseményeknél, légy bátor, írj ránk nyugodtan és szervezünk egy alkalmat).

„Engedd, hogy a játék szelleme élénkítse kreativitásod és mélyítse értelmedet. Engedd, hogy a húzott kártyák megvilágítsák személyes kérdésed.”

 © 2017-2024 EasyDesign®