A tétlenség kételyt és félelmet szül. A tett önbizalmat és bátorságot. Ha le akarod győzni a félelemet, ne csak ülj és gondolkodj róla. Menj, és tegyél valamit!

Mi a Szivárványfény kezelés?

A Szivárványfény kezelés egy magas rezgésű, gyógyító szeretetenergia, aminek segítségével ki tudjuk oldani a blokkokat az érzelemtestből nagyon gyengéd, megnyugtató és ellazító érintésekkel. Áthangolja a teljes energetikai rendszeredet és beindítja a sejtszintű öngyógyító folyamatokat. Feltöltjük és harmonizáljuk a csakrákat.
Egy lélekgyógyászati, energetikai gyógyászati módszer, mely gyakorlatilag érintés terápia.

A kezelés belső változást indíthat el a lélekben, öngyógyító folyamatokat a testben, kisebb nagyobb csodákat az életünkben.

Ennél a kezelésnél használt gyógyító Szivárványfény energia egy 7. dimenziós tiszta fény, szeretet energia, segíti a gyógyulásunkat testi-lelki-szellemi szinten.

Mikor segít a Szivárványfény kezelés?

  • amikor szükséged van kikapcsolódásra és feltöltődésre,
  • amikor hiányzik a béke, a harmónia és az egyensúly az életedből,
  • amikor az életed stresszes, úgy érzed, elvesztél a világban,
  • amikor kimerültnek érzed magad,
  • amikor nincs önbizalmad és hiányzik az egészséges önismeret,
  • amikor elveszíted az érzelmi egyensúlyodat (csalódás, szakítás, válás, gyász, konfliktusok otthon vagy a munkahelyen, stb.),
  • amikor álmatlanul töltöd az éjszakákat vagy a reggel fáradt ébredést hoz,
  • amikor fizikai tüneteid vannak: fejfájás, hátfájás, derékfájás, stb,
  • amikor megszületik Benned a felismerés, hogy eleged van a szenvedésekből, ideje tovább lépni.

Mi történik a kezelésen?

Nagyon gyengéd „lesöprő” mozdulatokkal megtisztítom a terhelő energiáktól, feszültségektől, traumáktól a fizikai, az érzelmi és a szellemtestet, majd feltöltöm új, feltétel nélküli szeretetet közvetítő Szivárványfény energiával. Nevezhetjük a kezelést érintésterápiának vagy lélekmasszázsnak is.

A csakrák harmonizálása és a szervek sejtszintű megújulása révén elindulnak az öngyógyító folyamatok. A kezelés alatt végig egy nyugodt, pihentető állapotban vagy. Elméd elcsendesedik, megnyugszik a lelked és egy jóleső felszabadultsági érzés kerít majd hatalmába.

A kezelés végét az "Egészségedre" szó jelzi majd, de utána sem sietünk, van idő visszatérni a saját ritmusodba. Belül érzed, hogy csodálatos dolgok történnek, nyugalom és harmónia lesz Benned. Arcodon mosoly, lelkedben béke.

Az élmény a kezelést követő napokban is intenzíven jelen van. Észre fogod venni, hogy másképp kezdesz viszonyulni saját magadhoz és a körülötted élőkhöz egyaránt. A Szivárvány kezelések után rendszerint olyan változások tudnak elindulni és könnyedén megvalósulni, amelyekre lelked mélyén régóta vágytál. Közelebb kerülhetsz valódi önmagadhoz, ahhoz, aki mindig is szerettél volna lenni.

 

Egy kezelés körülbelül 2-2,5 óra.

Egy alkalom ára: 12.000 Forint - 15.000 Forint (helyszínfüggő) 2019. március 1-jétől

 

Ha a fentiek elolvasása után felébred Benned a kíváncsiság és szeretnéd kipróbálni a kezelést, akkor keress bátran telefonon vagy emailben. Amennyiben kíváncsi vagy ugyan, de még nem döntötted el, hogy ez a technika vagy a másik kettő közül valamelyik lenne a legjobb a számodra, akkor lehetőséged van egy ingyenes 30 perces konzultációra.