Mindennek eljön az ideje. Csak haladjunk tovább a magunk által kijelölt úton, és mindent el fogunk érni (Kate Mosse)

Milliók szólnak elismerően a Beszélgetések Istennel sorozatról, és ehhez én is a legnagyobb rajongással csatlakozom. A sorozat egy szent beszélgetés szó szerinti leírása, amelyet a szerző Istennel folytatott. Az emberi élet valamennyi aspektusát érinti, felveti a legtöbb kérdést, amelyet időről időre fel szoktunk tenni életről és szeretetről, hivatásról és elhivatottságról, emberekről és kapcsolatokról, jóról és gonoszról, bűnről és bűntudatról, megbocsátásról és megváltásról, az Istenhez és a pokolhoz vezető útról – egyszóval mindenről. Megvizsgálja a kézzelfoghatót és az elvontat, a láthatót és a láthatatlant, az igazságot és a hazugságot.

Sok kérdésedre kaphatsz választ a könyv olvasása közben, megannyi kétség, dilemma kerül megoldásra. Számtalan gondolatom került helyre miközben olvastam a könyvet, úgy éreztem, könnyebben értem a világot, az életet és önmagamat.

Szívből ajánlom ezt a könyvet mindenkinek, aki elfogad egy jó útmutatót ahhoz, hogy megtalálja a helyét a világban, és megértse, hogyan is működik ez a csodálatos Univerzum és maga az élet. Tökéletesen írják le a könyv bemutatójában, mit adhat a könyv számunkra: "Ez a könyv a legmegfelelőbb pillanatban talált Önre a legmegfelelőbb módon, hogy válaszoljon elméje kutatásaira, szíve imájára és lelke hívására."

Jó olvasást és csodás felismeréseket kívánok mindenkinek!

Hírlevél

Események

<<  Október 2021  >>
 H  K  Sz  Cs  P  Sz  V 
      1  2  3
  4  5  6  7  8  910
11121314151617
18192021222324
25262728293031