Az élet egyszerű igazsága: ha elengeded azt, amire nincs szükséged, ami nem szolgálja a lelked nyugalmát, akkor minden, ami marad, az boldoggá fog tenni. A boldogság tulajdonképpen nem valaminek a megszerzése, hanem a felesleges dolgok elengedése.

Amennyiben a technikák elolvasása után még úgy érzed, nem teljesen vagy biztos abban, hogy számodra melyik lenne a legmegfelelőbb, akkor szeretnék segíteni egy 30 perces ingyenes konzultációval.

Ez alatt a 30 perc alatt, kicsit bővebben mesélek az összes technikáról, hogyan alakultak ki, milyen sikerekkel büszkélkednek, milyen eredmények érkeztek általuk mások életébe.

Beszélünk arról, hogy mi is történik egy egy kezelés során, hogyan zajlik mindez, mire számíts majd. Minden technika másként épül fel, ezekkel mind megismertetlek, ezzel segítve azt, hogy személyiségedhez a legközelebb állót tudd kiválasztani: jobban szeretsz beszélni az érzéseidről, vagy inkább csendben szeretesz lenni, jól esik a lágy zene a kezelés alatt, a csakrák harmonizálása és feltöltése a fontos számodra, blokkokkal találkozol, melyeket könnyen szeretnél elengedni, rendezni szeretnéd az energiáidat, stb.

Itt lehetőséged van élő szóban feltenni az összes kérdésedet mindezekkel kapcsolatban.  

Szeretném azonban felhívni a figyelmet, hogy a konzultáción nincs kezelés. Ez egy fesztelen, 30 perces beszélgetés lesz.

Keress bátran, ha élni szeretnél ezzel a lehetőséggel!

Hírlevél

Események

<<  Július 2021  >>
 H  K  Sz  Cs  P  Sz  V 
     1  2  3  4
  5  6  7  8  910
12131415161718
19202122232425
262728293031