Bármihez,amit megtehetsz vagy megálmodsz fogj hozzá! A merészségben zsenialitás, erő és varázslat rejlik. (Goethe)

Tudtad, hogy van 32 pont a fejeden, melyek gyengéd érintésével könnyedén elengedheted a berögzült hitrendszereidet, félelmeidet, régi sérelmeidet az adott életterületekről, amelyek meggátolnak abban, hogy el- és befogad az élet csodáit?

Az egy napos Access Bars® tanfolyamon megtanulod, hogy pontosan hol és hogyan kell a Bars pontokat a fejen érinteni, és a pontok az élet mely területét ölelik fel. Ez lesz a gyakorlati része a tanfolyamnak, amikor is kétszer adsz és kétszer kapsz Bars kezelést. Ilyenkor egy masszázságyon fekszel, mindenféle erőfeszítés nélkül, mindössze a pontok finom érintésével engedsz el téged korlátozó hitrendszereket, nézőpontokat, blokkokat.
Emellett megismerkedsz az Access Consciousness® elméleti alapjaival és eszközeivel, a kérdésekkel, amit később a mindennapi életedben hasznosítani tudsz, illetve tanulunk még 2 testkezelést is. Megosztom veled a több, mint 2 éves tapasztalatomat.

Mi is az, amiben az Access Bars® tanfolyamon elsajátított tudás segít Neked, a családodnak, a barátaidnak és ha ilyen téren dolgozol, akkor a vendégeidnek?

 • ha már nem szeretnéd a régi utadat járni, ha valami másra vágysz, és egy olyan lehetőséget keresel, amely ehhez hozzásegít,
 • alvásjavításban, pihentető alvásban,
 • csökkenti a fizikai tüneteket: fejfájás, nyak- és hátfájás, derékfájás, stb,
 • beindítja a test öngyógyító folyamatait,
 • csökkenti a stresszt az életedben,
 • csökkenti a félelmeket és a szorongást az életedben,
 • javítja a gyerekek iskolai eredményeit, csökkenti a vizsgadrukkot,
 • javulás állhat be a kapcsolataidban,
 • feloldja az érzelmi, mentális, fizikai és energetikai gátakat,
 • el tudsz engedni előző életbeli blokkokat, feloldani fogadalmakat,
 • ha mély relaxációra és az érzékelésed kibővítésére vágysz,
 • megnyitja a végtelen lehetőségek kapuját az élet számos területén.

A tanfolyamon kapsz egy magyar nyelvű kézikönyvet és egy kétoldalas színes segédletet, mely segít majd megtanulni a pontok elhelyezkedését. Sokat fogunk beszélgetni az Access Consciousness® technikáról, az Access Bars® módszeréről, azon életterületekről, amelyekkel dolgozunk a kezelés alatt, mint például a pénz, a kontroll, a kreativitás, kapcsolatok, öregedés, tudatosság, test és még sok más. Átbeszéljük a törlőmondatot, mire és miként használhatod. Megnézünk közösen egy kisfilmet, amelyen Gary M. Douglas és Dr. Dean Heer elmesélik a saját történetüket.

A tanfolyam végén egy nemzetközi oklevelet kapsz, regisztrált Access Bars® kezelő leszel és biztos tudás birtokában máris igazi varázslóvá avanzsálsz, aki önmaga és környezete változásának komoly katalizátora lehet :)

Gary M. Douglas, az Access Consciousness® alapítója és Dr. Dain Heer társalapítója azoknak a keresőknek ajánlja ezt a technikát, akik tisztában vannak azzal, hogy az életük többről szól, mint amit látnak. Akik ha a változást választják, kiterjesztik önmagukat és az életüket, segítve ezzel másokat is.
Ahogyan Dr. Dain Heer kérdezte: "Hajlandó vagy felfedezni, ki vagy valójában? Hajlandó lennél önmagad lenni és megváltoztatni a világot? Szeretnéd, hogy minden jóra forduljon vagy szeretnéd, hogy mesésen fantasztikus legyen? Készen állsz?"

Ha már egy ideje gondolkodsz ezen a választáson és most úgy érzed készen állsz, gyere, én várlak nagyon nagy szerettel Nagymaroson vagy Budapest (a Déli pályaudvar közelében). Időpontok folyamatosan, illetve kérésre, egyeztetés után. Keress bátran és küldöm a további tudnivalókat!

Légy az a csoda, aki valójában vagy! Hiszen az életben minden könnyedén, örömmel és ragyogva árad feléd!

A tanfolyam ára országos szinten egységes:
18. életév felett: 63.000 Ft
16-17 éves korúaknak és ismétlőknek: 31.500 Ft.
16 éves korig ingyenes

További információ ide kattintva érhető el.

Hírlevél

Események

<<  Október 2021  >>
 H  K  Sz  Cs  P  Sz  V 
      1  2  3
  4  5  6  7  8  910
11121314151617
18192021222324
25262728293031